Gedurende mijn loopbaan als manager kwam ik steeds meer tot de ontdekking dat hoe uitdagend ik het behalen van de ‘niet verwachte’ resultaten ook vond, ik het meeste plezier beleefde aan het ontwikkelen van de mensen in mijn team. De menselijke geest begon mij meer en meer te interesseren. Ik ben me gaan verdiepen in de mogelijkheden en belemmeringen die mensen in zich hadden en hoe ik daarbij kon helpen.

Geïnspireerd door het werk van Marinus Knoope en door mijn eigen coach Rolph Pagano ben ik mezelf vervolgens gaan ontwikkelen als personal en management coach, om hiermee andere mensen te kunnen ondersteunen effectiever en efficiënter meer uit hun (zakelijke) leven te halen.

Ik ben er in navolging van Marinus Knoope echt van overtuigd dat ieder mens in staat is dat te bereiken dat hij of zij diep van binnen wil. Ik weet uit eigen ervaring, maar ook door alle mensen die ik sindsdien heb gesproken, dat dit echter eigenlijk zelden vanzelf gaat. De grootste belemmering om dat te bereiken wat je echt wil, ligt vooral in jezelf.

pagina 1 van 2
volgende
Disclaimer Nederlandse Orde van Beroepscoaches Home Over MRTO Contact Loopbaanbegeleiding Personal Coaching Management Development Interim Management