Tijdens mijn eigen leerproces als mens, maar vooral ook als coach is een duidelijke voorliefde ontstaan voor de modellen van het Enneagram en Neuro Linguïstisch Programmeren. Het enneagram helpt de cliënt zijn drijfveren te ontdekken, het NLP de bijbehorende overtuigingen. Gezamenlijk toegepast bieden zij inzicht in de missie en de identiteit van ieder individu.

Beide modellen bieden vervolgens ook de handvatten om de belemmeringen die deze drijfveren en overtuigingen opwerpen aan te pakken en te overwinnen.

Tegelijkertijd merkte ik ook dat het managementvak voor mij nog een bron van inspiratie en coachingsmateriaal was. Daar was ik zeker nog niet klaar mee. Ik moest dus op zoek naar de ideale combinatie van coaching en management. Die heb ik uiteindelijk gevonden in volgende fase van mijn eigen ontwikkeling, de oprichting van MRTO.

Met MRTO wil ik op inspirerende wijze mensen en organisaties het benodigde zelfinzicht laten verkrijgen en om laten zetten in toepasbare kwaliteiten en effectief gedrag.

Marco ten Oever

vorige
pagina 2 van 2
Disclaimer Nederlandse Orde van Beroepscoaches Home Over MRTO Contact Loopbaanbegeleiding Personal Coaching Management Development Interim Management